Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Разбијмо режимски медијски мрак - будимо сви ФБ репортери

older | 1 | .... | 193 | 194 | (Page 195) | 196 | newer

  0 0

  Гости емисије „Дебата” били су познати економски стручњаци Бранко Драгаш и Драган Радовић. Тема емисије је била како се , путем пуњења српског буџета, од стране власти пљачка српска држава и народ Србије.

  radovic dragas zlatanovicredakcijareporterradovic dragas zlatanovicredakcijareporter

  0 0

  „Ја сам, као што видите и чујете, остао Србин и преко мора, где се испитивањима бавим. То исто треба да будете и ви и да својим знањем и радом подижете славу србства у свету.” (Никола Тесла, 2. јуна 1892. године у говору студентима Велике школе у Београду)

  %d1%82%d0%b5%d1%81%d0%bb%d0%b0redakcijareporterФото: Архивска фотографијаtelegramiНикола ТеслаТЕСЛА%d1%82%d0%b5%d1%81%d0%bb%d0%b0redakcijareporterФото: Архивска фотографијаtelegramiНикола ТеслаТЕСЛА

  0 0

  Насупрот хибридном креирању догађаја који се у том оквиру и тим квалификацијама никада није догодио, насупрот инсистирању стварања медијске илузије да су Срби агресори који су починили најтежи злочин након Другог св. рата, насупрот инсистирању стварања аутошовинистичке платформе где једино Срби сносе кривичну одговорност, политичку и архе – кривицу за службену лаж политичко-либералне Западне олигархије, стоји – истина. У то име, на помен злочина у Сребреници, једино логично питање је: О којој је Сребреници реч? Сребреница може бити једино метафора за злочине над Србима, и метафора за геноцид над истином.

  сребреницаredakcijareporterсребреницаredakcijareporter

  0 0

  Наиме, у мејлу, који је потписала Ребека С. Гунтер, саопштено је да је Комитет расправљао више пута о црногорском језику и став је био да се „ради о варијанти српског језика који се говори у Црној Гори“. Такође, предложили су примјену варијантног кода срп-МЕ, осим уколико се не пошаљу додатне информације за разумијевање значајних лингвистичких разлика између два језика.

  milo-i-njegosredakcijareportermilo-i-njegosredakcijareporter

  0 0

  Ево дојде време да ви се јавим да сам здрав и жив, иако се гине сваку час ко да смо се ородили сас смрт. Мене није ич стра од смрт, ти знаш мале да ми је ово четврти рат како ратујем за ову мучену Србију.

  istorija srba1redakcijareporteristorija srba1redakcijareporter

  0 0

  Опасно се заљуљала конструкција лажи о „српском геноциду“, кад се сруши, а хоће, биће ту много смрада и блата, међународнога, али и српскога, као „антифашистичког талога“ несташних делатника из бројних НВО, који већ више од четврт века упорно доказују „српски фашизам“, а помажу им британски, француски, немачки, амерички, хрватски, муслимански, и нарочито ватикански стручњаци, онако потихо из сенке, што они сами кажу „sub rosa“, али ипак сви иза себе остављају смрдљив траг лажи коју неће моћи избрисати, чак ни учешћем мирољубивог NАТО и антифашистичке ЕU.

  2-700x525redakcijareporter2-700x525redakcijareporter

  0 0

  Посебна је тема какве вредности и какво друштво стварамо – да ли ће новац свакоме постати циљ, да ли ће профит свако стављати изнад свега. Дакле, да ли можемо да постанемо богати, […]

  nikola-varagic-3redakcijareporternikola-varagic-3redakcijareporter

  0 0

  Младен Обрадовић је постао члан Отачаственог покрета Образ још 1999. године, а након погибије оснивача Небојше М. Крстића изабран је за председника главног одбора и главног секретара Отачаственог покрета Образ. Деловање овог покрета забрањено је одлуком Уставног суда Србије од 12. јуна 2012, а након тога долази до оснивања покрета "Српски Образ".

  mladen obrazredakcijareportermladen obrazredakcijareporter

  0 0

  Агресије против Југославије, Либије, Сирије, Авганистана и Ирака, као и претње упућене Ирану, Северној Кореји, Русији и Венецуели представљају делове једног те истог рата. Свако ко последњих двадесет година није провео закључан у ормару, или чију плату непосредно или посредно не плаћа Империја хаоса, засигурно може да схвати у чему је стварни „проблем“

  us-vojnik-aleporedakcijareporterus-vojnik-aleporedakcijareporter

  0 0

  ВЕСТИ из 2016. и објашњење КО СУ ДВОЈИЦА ИЗ ГВАНТАНАМА које је Вучић "прихватио у Србију"! С обзиром на то ко су та два притвореника које је Вучић довео у Србију директном линијом са паклом (Београд-Њујорк отвореном пре извесног времена), веома је јасна та одлука да Србију буквално таргетира као мету џихадиста. То шта они причају је прича за малу децу и већ давно испричана медијска манипулација. Докле ће, е то се не зна - ваљда док то народ Србије дозвољава.

  zavtoreniciredakcijareportergvantanamoEl-Dajfi-Davlatov-GvantanamoПребачени у Србију: Држављанин Јемена је Мансур Ахмад Сад ел Дајфи, а Таџикистанац је Махамади Давлатов.rsdulovicMMMsanda-raskovic-dsssajtVjerica-RAdeta-jutjubdveri-logo-post-840x320zavtoreniciredakcijareportergvantanamoEl-Dajfi-Davlatov-GvantanamoПребачени у Србију: Држављанин Јемена је Мансур Ахмад Сад ел Дајфи, а Таџикистанац је Махамади Давлатов.rsdulovicMMMsanda-raskovic-dsssajtVjerica-RAdeta-jutjubdveri-logo-post-840x320

  0 0

  Жалба потпуковника Енија Летијерија парламентарној истражној комисији због осиромашеног уранијума. Анализе рађене у 2015. године показале су присуство бромата чија је канцерогеност „класе 2Б у количинама 65/97 микрограма по литру“, у поређењу са границом од 10. Контаминирану воду су служили у кафетерији, у ресторанима и пицеријама у приштинској бази. Одатле су јасно видљиви „димњаци енергетске компаније КЕК“ из којих излазе „жућкасти облаци“

  ita-urredakcijareporterita-urredakcijareporter

  0 0

  Намерава ли председник Србије да зарад отварања неког од поглавља у преговорима са ЕУ, одустане од 641.071 хектара косовскометохијске земље која је у власништву државе и грађана Србије, као и Српске православне цркве?

  392681redakcijareporter392681redakcijareporter

  0 0

  Шта то конкретно значи? Пошто државе потписују уговоре само са другим субјектима или међународним организацијама, Приштини би био отворен пут ка Уједињеним нацијама који није могућ без пристанка и правне помоћи Србије. Рок за тај процес је као што смо видели, од 1 до 5 година. Мининимални рок вероватно тражи Запад а српске власти покушавају да издејствују максимални рок од 5 година.

  mogerini taci vucicredakcijareportermogerini taci vucicredakcijareporter

  0 0

  Имали смо већ довољно искуства са „братством и јединством“ заснованом на прећуткивању истине, и знамо како се то завршило. Једноставно са лажима не може да буде помирења. А ни са онима који их свесно сеју.

  1100970694-700x562redakcijareporter1100970694-700x562redakcijareporter

  0 0

  Ако су претходна разматрања утемељена, у вези са пресудама МКТБЈ за Сребреницу то носи бар следеће импликације. Ретроспективно, тимови одбране свих оптуженика правоснажно осуђених за геноцид или у очекивању такве правоснажне пресуде (предмет Караџић) без одлагања треба да захтевају ревизију стандарда доказивања по тачки која се односи на геноцид, у складу са применом строжијег и прикладнијег критеријума, који је артикулисао МСП. Проспективно, тим одбране Младића, коме пресуде још није изречена, мора унапред захтевати то исто. 

  55913a6069f84_1435581024-700x368redakcijareporter55913a6069f84_1435581024-700x368redakcijareporter

  0 0

  Изгледа да је сцена за геноцид била постављена прије него што је рат и почео. Када је послије рата установљено да је број жртава неупоредиво мањи и реципрочан, Хаг је нашао рјешење у промијени дефиниције геноцида и додао категорију „удружени злочиначки подухват“ која је ранија коришћена једино у суђењу мафији. На основу погрешних премиса било је могуће извести конклузију да је сваки Србин геноцидан. Било је довољно и да се само у једном случају пресуди геноцид, па да исту квалификацију преузме и Међународни суд правде и да за геноцид буде оптужена држава Србија.

  20170710164143_240844redakcijareporter20170710164143_240844redakcijareporter

  0 0

  Адвокат двојице 18-годишњака из Србије, Лефтерис Јанатос, оценио је ту оптужбу као "најтежу, али очекивану", мада "има потпуно поверење да ће грчки суд оптужницу (против њих) преиначити од убиства с предумишљајем у наношење смртоносних повреда, и да ће суђење бити праведно". Та друга оптужба - за наношење смртоносних повреда, обично у Грчкој доноси затворску казну уз превремено пуштање на слободу после четири до пет година затвора, док већина осуђених за убиство с предумишљајем, доживотно остаје у затвору.

  zakintos hapsenjeredakcijareporterzakintos hapsenjeredakcijareporter

  0 0

  Министарка правде Нела Кубуровић изјавила је (12.7.2017) да Устав Србије треба мењати, те подсетила да се наша земља на то обавезала отварањем поглавља 23 у процесу прикључења Европској унији. Тим поглављем, прецизирала је, предвиђено је да се Устав мења у области правосуђа на начин који би искључио утицај власти на судство у погледу састава Вишег савета судства и ДВТ.

  kuburovicredakcijareporterkuburovicredakcijareporter

  0 0

  Рекламирана формула међунационалног помирења «Опрости и тражи опроштај!» очигледно не функционише. Нико неће да опрости, а камоли да тражи опроштај. То је доказана чињеница. У јануару је у Жешуве петоро младих Пољака претукло групу украјинских студената, које су назвали Бандеровцима и терали их да признају да је Љвов пољски град.

  102465_vest_hgzkosovka102465_vest_hgzkosovka

  0 0

  Мислим да се одговор на ово питање може дати из уста др Паула Мејера који је 1962.год. приликом увођења присилне вакцинације изјавио следеће: “Тешко је убедити јавност да је нешто добро. Због тога је најбољи начин одлучити шта је најбоља одлука и након тога је не доводити у питање, нити износити сумње у јавности или изложити јавност отвореној дискусији о проблемима“. А из уста нашег Уставног суда очекујемо одговор на питање, да ли је граница између нас и државе наша кожа или живимо у концентрационом логору?

  dr jovanaredakcijareporterdr jovanaredakcijareporter

older | 1 | .... | 193 | 194 | (Page 195) | 196 | newer